بازار جهانی سلول های بنیادی پرتوان القایی (iPS)
سلول های بنیادی پرتوان القایی شکل بازسازی شده سلول های بنیادی هستند که از یک سلول بالغ موجود، مانند سلول های کبدی، فیبروبلاست ها، کراتینوسیت ها و نورون ها تولید می شوند.
ذرات مهندسی شده زیستی سلولهای T تنظیمی خاص میلین را گسترش میدهند و خود واکنشپذیری را در مدل موش مولتیپل اسکلروزیس معکوس میکنند
مولتیپل اسکلروزیس (MS) یک بیماری خودایمنی است که با سلول های ایمنی خودی، به اعصاب میلین دار آسیب رسانده و عملکرد مغز را مختل می کنند.
سلول های بنیادی معده درمانی نوید بخش برای دیابت
دانشمندان طی یافته های جدید خود، سلول های بنیادی را از معده انسان گرفته و آنها را به سلول های تولید کننده انسولین که مانند سلول های سالم پانکراس به تغییرات سطح گلوکز خون پاسخ می دهند، تبدیل کردند.
لزوم اجرای مقررات سختگیرانه تر بر درمان با سلول های بنیادی
دانشمندان پس از شناسایی صدها کلینیک در سراسر جهان که «درمانهای» اثبات نشده و فاقد مجوز بهداشت و سلامت را برای بیماریهای مختلفی مانند ریزش مو و پارکینسون ارائه میدهند، خواستار مقررات سختتر و نظارت بیشتر بر درمان با سلولهای بنیادی هستند.
لزوم بهینه سازی استفاده از DMSO برای محدود کردن تأثیر منفی آن بر سلولهای T
انجماد جزء جدایی ناپذیر اکثر الگوهای تولید سلول درمانی است - برای هر سلول درمانی که نیاز به انتقال دارد..
ارتباط پیوند سلول های بنیادی فریز شده با افزایش نرخ عود سرطان خون
تحقیقات اخیر نشان داد که بیماران مبتلا به سرطان خون که سلولهای منجمد شده را دریافت کردهاند، نسبت به افرادی که سلولهای جدید دریافت کردهاند، احتمال عود بیشتری دارند.
نسل جدید ویرایش ژن CRISPR: بدون نیاز به ویروس
ویروسهای اصلاح شده روشی مفید را برای وارد کردن اجزای CRISPR/Cas9 به هسته سلولها ارائه کردهاند – با این حال گران هستند، مقیاسپذیری آنها دشوار است و به طور بالقوه سمی هستند.
افزایش حمایت از شرکت های حوزه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در راستای توسعه صادرات و انتقال فناوری
جلسه ای با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد، تعدادی از سفرای ایران در چند کشور و جمعی از مدیران عامل شرکت های حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در محل وزارت امور خارجه برگزار گردید.
دیدار دبیر ستاد سلول های بنیادی با مدیرعامل شرکت دانا لاهیج دارو
نشستی با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد، جناب اقای مهدی قربانی مدیر عامل و عضو هیئت مدیره شرکت دانا لاهیج دارو در تاریخ 9 اردیبهشت 1402 در محل ستاد سلول های بنیادی برگزار گردید.
درمان بیماری صعب العلاج مغزی به کمک سلول درمانی بدون ایجاد تشنج پس از درمان
خانم پورتلندی 59 ساله به عنوان یکی از دو داوطلبی می باشد که تحت نوع جدیدی از روش سلول درمانی مغزی برای درمان یک نوع بیماری صعب العلاج صرع قرار گرفت.