یافته جدید محققان در مورد بیماری ALS با کمک سلول های بنیادی
ALS یک بیماری کشنده است که درمان موثری برای آن وجود ندارد. این بیماری بوسیله از درست رفتن نورون هایی که کنترل ارادی حرکات را به عهده دارند مشخص می شوند. این امر منجر به آتروفی عضلانی، ضعف و نهایتا فلجی می شود.
شرکتهای دانشبنیان پیشرفت حوزه پزشکی بازساختی را سرعت دادند
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: شاید تا چند سال پیش تعداد شرکتهای دانش بنیان فعال در این حوزه کمتر از انگشتان دست بود اما در حال حاضر با فعالیت صد شرکت دانش بنیان محصولاتی نیز وارد بازار شده است که همه نشان از شتاب فعالیتها در این حوزه دارد.
نخستین بیمار SMA گرانترین داروی جهان را دریافت کرد
مدیرعامل نوارتیس خبر داد که نخستین بیمار SMA ژندرمانی فوقگرانقیمت ۲.۱ میلیون دلاری این شرکت به نام Zolgensma را دریافت کرد.
شتاب توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی در اصفهان
جلسه ای با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد، دکتر چنگیز رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، معاونین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، رئیس دانشکده پزشکی و مدیران برخی از بیمارستان های اصفهان در روز چهارشنبه 98/4/26 در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید.
ضرورت گسترش فناوری های مرتبط با سلول های بنیادی در اصفهان
جلسه شورای استانی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی استان اصفهان با حضور دکتر حمیدیه، دبیر ستاد، دکتر رضایی استاندار استان اصفهان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، رئیس شهرک علمی تحقیقاتی استان اصفهان و دیگر نمایندگانی از دانشگاه اصفهان، دانشگاه آزاد، پژوهشگاه رویان و دانشگاه صنعتی اصفهان در روز چهارشنبه 98/4/26 در استانداری اصفهان برگزار گردید.
یافته جدید محققان در زمینه تکوین سلول های مغزی
در مطالعه ای جدید محققین نشان داده اند که طی گذشت زمان سلول های بنیادی نئوکورتکس باید از وضعیت های مختلف بلوغ بگذرند و هر کدام به نوع مجزایی از نورون تمایز یابند.
یافته جدید محققان در مورد افزایش تکثیر و عملکرد سلول های بنیادی
محققین کشف کردند که فعال کردن یک ژن خاص موسوم به مولکول خاص اندوتلیالی 1(ESM1) در سلول های بنیادی می تواند تولید و عملکرد سلول های اندوتلیالی جدید را تقویت کند.
توسعه فعالیت های شرکت های دانش بنیان با بهره مندی از توانمندی های محقین ایرانی
جلسه ای با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی، دکتر علیرضا والانژاد مورخ 25 تیرماه 98 در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید.
آینده روشنی در حوزه ژن درمانی با اتکا به نیروی خلاق پیشروی کشور قرار دارد
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: کشور پيشرفتهاي زيادي در حيطه سلول هاي بنيادي و پزشكي بازساختي كسب كرده است و آینده ای روشن پیش روی بازار محصولات و فناوریهای مرتبط با این حوزه قرار دارد.
عدم تفاوت در تکوین نوزادان حاصل از روش های کمک باروری و طبیعی
محققان در مطالعه ای ، والدین کودکانی که حاصل باروری معمولی بودند و آن هایی که به کمک روش های کمک تولید مثلی(ART) صاحب فرزند شده بودند، وضعیت تکوینی فرزندشان را از زمان تولد تا پنج سالگی فرزندشان در یک نرم افزار موسوم به Ovia Parebting app گزارش کردند.