یافته جدید محققان در زمینه احیا بافت عضلانی قلب با کمک سلول های بنیادی
در یک مطالعه جدید، محققین از یک پروتئین مربوط به عضلات قلبی موسوم به لامینین برای پیشبرد تمایز سلول های بنیادی جنینی انسانی به پیش سازهای قلبی استفاده کردند.
کارآزمایی بالینی استفاده از فناوری CRISPR در بدن انسان
بیماران در آمریکا برای درمان نوعی نابینایی به وسیله تکنیک CRISPR ثبت نام می کنند. این بیماران کودک و بزرگسال دچار نابینایی، دارای چشمان سالم ولی ژن معیوبی هستند که توسط ابزار CRISPR برای همیشه ترمیم خواهد شد.
تلاش محققان برای احیا شنوایی به کمک سلول های بنیادی
محققان در این مطالعه جدید دریافته اند که می توانند سلول های بنیادی مشتق از گوش داخلی جنین های انسانی را برای تبدیل شدن به سلول های شنوایی بسیار تخصص یافته تحریک کنند.
سربازانی آماده به خدمت برای پیشرفت سلولهای بنیادی در ایران
دانش آموزان بیشک مهمترین نقش را برای پیشرفت این سرزمین در آینده بازی می کنند. نقشی که با کارگردانی و هدایت درست نهادهای مختلف پررنگ و ماندگار میشود. حوزه سلولهای بنیادی دانشی مهم در دنیا است که ترویج و آموزش آن در میان دانشآموزان امروز اهمیتی بسیار دارد.
روشی برای تمایز سریعتر سلول های بنیادی القایی به کاردیومیست
تبدیل سلول های پوستی به سایر سلول های دارای عملکرد شامل تبدیل شدن آن ها به سلول های بنیادی پرتوان القایی(iPSCs) که ویژگی هایی شبیه با سلول های بنیادی جنینی دارند و سپس تحریک آن ها برای تبدیل شدن به سلول های بالغ است.
مراسم تجلیل دانش پژوهان سومین المپیاد و افتتاحیه اردوی تابستانی چهارمین اردوی تابستانی المپیاد دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی برگزار می گردد
دکتر ظهیری رئیس کمیته المپیاد دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی از برگزاری مراسم تجلیل سومین المپیاد و افتتاحیه اردوی تابستانی چهارمین دوره این رویداد علمی به طور همزمان در روز شنبه تاریخ 12 مرداد ماه سال جاری در محل باشگاه دانش پژوهان جوان خبر داد.
استفاده از اگزوزوم ها برای ایجاد مدل های بیماری
هرزمانی که محققین سلول های بیماران گیرنده را تجزیه کرده و مورد آنالیز پروتئینی قرار دادند مشاهده کردند که مقدار پروتئین های آنتی اکسیدانی موسوم به peroxiredoxins در درون سلول های تیمار شده با وزیکول های خارج سلولی مشتق از iPSCها در مقایسه با سلول های عادی تا دو برابر افزایش یافت و همین امر مانع از آسیب ناشی از پیری در این سلول ها شد.
مجوز نخستین آزمایش جنین انسان – حیوان در ژاپن
بازسازی اندام از طریق تحقیقات سلولهای بنیادی و جنینهای حیوانی میتواند وسیلهای برای مقابله با کمبود اهدا کننده در جهان پزشکی باشد اما این کار میتواند بسیاری از سوالات و نگرانیهای اخلاقی را مطرح کند.
همکاری ستاد سلول های بنیادی با ستاد فناوری نانو در جهت گسترش فناوری های نوین پزشکی
جلسه ای در خصوص گسترش همکاری ها در زمینه علوم فناوری های نوین پزشکی با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد، دکترسرکار دبیر ستاد فناوری نانو و دکتر واعظی مدیر عامل شرکت نسیم سحر اطهر در تاریخ 7 مرداد ماه سال 1398، در محل ستاد فناوری نانو برگزار گردید.