افزایش حمایتهای مالی از بیماران نیازمند پیوند سلولهای بنیادی خونساز توسط مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای معاونت درمان وزارت بهداشت
یکصد و نود و دومین جلسه شورای اجرایی ستاد با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد، دکتر نگار آذرپیرا رییس مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی شیراز و جمعی از مدیران و کارشناسان ستاد در تاریخ 17 تیر ماه سال 1398، در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید.
تنوع مولکول های بیانی سلول های بنیادی رشد یافته بر روی محیط های مختلف
در حال حاضر، سلول ها اغلب روی بسترهای مختلفی کشت می شوند با این تصور که ذات و طبیعت این بسترها تفاوت زیادی را ایجاد نمی کند اما این مطالعه جدید نشان می دهد که زیست مواد می توانند تغییرات مولکولی خاصی را در سلول ها ایجاد کنند و میزان این تغییرات با جزئیات زیا بررسی نشده است.
اعلام زمان شروع دوره اردوی تابستانی چهارمین المپیاد دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی
دکتر ظهیری رئیس کمیته علمی المپیاد دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی از شروع دوره اردوی تابستانی چهارمین المپیاد دانش آموزی در تاریخ 12 مرداد سال جاری در محل دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی خبر داد.
نقش پروتئین های دخیل در تمایززدایی سلول های عصبی
به طور طبیعی، سلول های بنیادی عصبی در مغز لاروهای مگس سرکه به پیش سازهای عصبی بینابینی تمایز می یابند که در نهایت به سلول های عصبی تبدیل می شوند.
کیتهای مورد نیاز در علوم سلولی با فناوری داخلی تولید شد
فناوری مطالعه و آزمایش سلولها ابعادی تازه یافته است و یک شرکت دانشبنیان داخلی، موفق شده است کیتهای جداسازی اگزوزومها و محیط کشت میکروارگانیسمها را که برای آزمایش و پژوهش کاربرد فراوانی دارد، با دانش فنی بومی تولید کند.
ذخیره سازی کل اطلاعات سایت Wikipedia بر روی مولکول DNA توسط یک شرکت استارتاپی
فناوری ذخیره سازی کامپیوتری از سیم و آهنربا به هارد دیسک به تراشههای حافظه سهبعدی رسیدهاند. اما فناوری ذخیره سازی بعدی ممکن است رویکردی به قدمت زندگی روی زمین داشته باشد:
دکتر حمیدیه در نشست شورای سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی استان همدان:
دانشگاه نسل سوم نیازمند مدیر، دانشجو و استاد نسل سوم است
جلسه شورای سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی استان همدان با حضور دکتر امیر علی حمیدیه دبیر ستاد سلول های بنیادی، دکتر حیدری مقدم سرپرست دانشگاه دکتر بشیریان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و سایر اعضا برگزار گردید.
ناباروری در آقایان و ارتباط آن با ژن ترمیم کننده DNA
محققان در مطالعه ای جدید به ارزیابی نقش XRCC1 در اسپرماتوژنز موش پرداختند. برای انجام این آزمایش آن ها سلول های زایای اولیه موش های طبیعی و موش هایی که XRCC1 در آن ها ناک اوت شده بود را مورد مقایسه قرار دادند.
معرفی شرکت های دانش بنیان جهت استقرار در مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی
جلسه ای با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد، دکتر امیرخانی دبیر شورای راهبردی ستاد، دکتر علیرضا لاشیئی رئیس مرکز تحقیقات چشم پزشکی ترجمانی، فزراد محمدی رئیس هیات مدیره شرکت فن دانا زربین و جمعی از اساتید مورخ 17 تیرماه 98 در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید.
عضله مصنوعی که نیروی آن از گلوکز و اکسیژن تامین میشود
پژوهشگران "دانشگاه لینشوپینگ"(LiU) سوئد، نوعی عضله مصنوعی ابداع کردهاند که مانند همتای واقعی خود، با گلوکز و اکسیژن کار میکند