تولید گرافت های استخوانی به روشی جدید
پیش از این محققین تکنیکی را ایجاد کردند که از آن برای تولید گرافت های استخوانی با/بدون منبع خونی استفاده کردند که درون حفره قفسه سینه قرار می گرفتند.
توان سلولهای بنیادی امید به درمان بیماریها را زنده کرد
کشف سلولهای بنیادی پرتوان القایی انقلابی بزرگ در دنیای پزشکی به پا کرد. کشفی که امید برای درمان بیماریهای مختلف در آینده را افزایش داد تا از توانایی بی شمار این سلولها برای ترمیم بافتهای آسیب دیده استفاده شود.
واسطهای صادراتی ایران در کشورهای مختلف رو به افزایش است
مدیرکل دفتر توسعه کسبوکار بین المللی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گفت: یکی از اقدامات مهم مرکز در سال گذشته برای توسعه فعالیت شرکت های دانش بنیان و خلاق ایرانی در دیگر کشورها، افزایش تعداد واسط های صادراتی بود.
شناسایی و حمایت جهت ثبت ایده های برتر حوزه فناوری های سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی و هدایت آنها در مسیر کسب اعتبار ملی و فراملی
جلسه ای با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد و مهندس ضیغمی مدیر کانون پتنت ایران در تاریخ 11 تیر ماه 1398 در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تشکیل شد.
استفاده از سلول های پرتوان القایی برای مطالعه بر روی بیماری MS
بیماری اسکلروزیس جانبی آمیوتروفیک(ALS) یک بیماری لاعلاج سیستم عصبی مرکزی است. در اغلب موارد، ALS ظرف مدت کوتاهی بعد از تشخیص موجب مرگ می شود. با این حال، گاهی نیز بیماران برای چند دهه با این بیماری زندگی می کنند.
همسویی دانشگاه با صنعت ضامن اجرایی شدن ایده های برخواسته از نیازهای واقعی جامعه
جلسه ای با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد، دکتر جعفریان ریاست بخش پیوند کبد بیمارستان امام خمینی (ره)، دکتر شریفی مدیر علمی شرکت پردیس ژن فناوری و جمعی از اساتید، در تاریخ 11 تیرماه 1398، در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید.
شناسایی ترکیباتی که فعالیت سلول های بنیادی پوست را تحریک می کنند
شناسایی دو ترکیب سنتتیک که در ترغیب رقابت سلول های بنیادی نقش دارند می تواند موجب جوان سازی پوست یا تسریع روند ترمیم پوست شود.
چهارمین جلسه بررسی پیش نویس راهنمای صنعت در مطالعات پیش بالینی
چهارمین نشست هماندیشی با حضور جمعی از متخصصین و صاحبنظران به منظور بحث و تبادل نظر پیرامون تدوین پیش نویس راهنمای صنعت برای بررسی های پیش بالینی محصولات مبتنی بر سلول و ژن در تاریخ دوشنبه 10 خرداد ماه 1398، در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید.
برنامهریزی منسجم و بهرهمندی از دانش کسب و کار تسهیل گر تجاری سازی محصولات حوزه سلولهای بنیادی
یکصد و نود و یکمین جلسه شورای اجرایی ستاد با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد، دکتر حبیبی دبیر اجرایی سمپوزیوم کاربرد سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در علوم اعصاب، دکتر اسلامی فر مدیر عامل شرکت هیراب طی عرشیا، دکتر ندری عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان و جمعی از مدیران و کارشناسان ستاد در تاریخ 10 تیر ماه سال 1398، در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید.
شناسایی ژنی دخیل در پیشگری از خطرات سکته مغزی
زمانی که فردی دچار سکته می شود، مغز با التهاب پاسخ می دهد که این موجب می شود ناحیه آسیب افزایش پیدا کند و منجر به ناتوانی بیشتر شود.