نخستین جلسه دبیران قرارگاه جوانی جمعیت دستگاه ها در سال 1402
نخستین جلسه دبیران قرارگاه جوانی جمعیت دستگاه ها در سال 1402 با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد سلولهای بنیادی و مسئولین در تاریخ 9 اردیبهشت 1402 در محل نهاد ریاست جمهوری برگزار گردید.
دو دسته از سلولهای T تنظیمکننده، با پیامدهای درمانی شناسایی شدند
مطالعهای که توسط محققان بیمارستان کودکان فیلادلفیا (CHOP) انجام شد، نشان داد که دستهای از سلولهای T تنظیمکننده انسان از دو منبع مختلف منشأ میگیرند، یکی مربوط به خودایمنی و دیگری مربوط به ایمنی محافظتی است.
ویرایش اولیه سلول های بنیادی خون برای درمان سلول داسی شکل در موش
تحقیقات جدید بیمارستان سنت جود نشان می دهد یک رویکرد ویرایش دقیق ژنوم، ویرایش اولیه، می تواند جهش های بیماری سلول داسی شکل(SCD) را در بیماران برطرف کند و به شکل طبیعی خود برگرداند.
تاییدیه FDA برای سلول درمانی بیماران مبتلا به سرطان خون به منظور کاهش احتمال عفونت پس از پیوند سلول های بنیادی
سازمان غذا و دارو آمریکا(FDA) داروی Omisirge(omidubicel-onlv) را تایید کرد.
نتایج امیدوارکننده کارتی سل تراپی برای درمان کارسینوم کلیه(RCC)
طبق نتایج منتشر شده در نشست سالانه انجمن آمریکایی تحقیقات سرطان(AACR) در سال 2023، کارتی سل تراپی ALLO-316 بر علیه CD70 ایمن بوده و به بهبود بیماران مبتلا به سرطان سلول های کلیوی پیشرفته یا متاستاتیک کمک می کند.
ژن درمانی: ابزار قدرتمند درمان هموفیلی B
تاییدیه داروی HEMGENIX، اولین ژن درمانی برای هموفیلی B، توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده(FDA) و کمیسیون اروپا صادر شد.
نشست دبیر ستاد با مدیرعامل شرکت ویرا طب جراح
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلول های بنیادی در جلسه ای که با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد و مهندس سلطانی مدیرعامل شرکت ویرا طب جراح پیرامون دستاورد های این شرکت در محل ستاد برگزار شد.
لزوم ایجاد شبکه اجتماعی فعالان حوزه سلول های بنیادی
به گزارش روابط عمومی ستاد توسعه علوم سلول های بنیادی و پزشکی باز ساختی، نشستی با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد سلولهای بنیادی و مسئولین شرکت دانش بنیان داده پردازی پویای شریف در تاریخ 5 اردیبهشت 1402 در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید.
کاربرد بالینی سلول های بنیادی پرتوان القایی در درمان دیستروفی عضلانی
در مطالعه ای با استفاده از سلول های بنیادی پرتوان القایی (iPS) مشتق شده از بیماران، پاتوژنزهای مختلف بیماری های عصبی-عضلانی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت که منجر به پیشرفت قابل توجهی در غربالگری برای درمان بیماران می شود.
اهمیت پرینت سه بعدی در درمان بیماری ها
چاپ سه بعدی می تواند به تولیدکنندگان داروهای زیستی کمک کند تا بر چالش های فرمولاسیون مرتبط با داروهای مولکولی غلبه کند.