ابداع رویکرد ژن درمانی جدید بیماری چشمی توسط دانشمندان
دانشمندان رویکرد جدید ژن درمانی را ابداع کرده اند که نوید درمان یک بیماری چشم را می دهد که منجر به کاهش تدریجی بینایی می شود و هزاران نفر را در سراسر جهان تحت تأثیر قرار می دهد.
تولید نوعی پانسمان جدید برای مبارزه با عفونت زخم
مصونیت زخمها از باکتریهای مضر امری حیاتی است، همچنین پمادهای ضد باکتریایی به طور مرتب باید در محل زخم استعمال شود که نیازمند برداشتن بانداژ از محل زخم است. در این راستا، محققان یک پانسمان جدید زخم تولید کردهاند که ادعا میشود به تنهایی باعث از بین رفتن مداوم باکتریها میشود.
تولید «ریههای کوچک» در آزمایشگاه به منظور درک بهتر بیماری کووید-۱۹
گروهی از دانشمندان کره جنوبی و انگلیس با تولید «ریههای کوچک» از بافت اهدایی در بیمارستان کمبریج، به یافتههای جدیدی در مورد چگونگی بیمار شدن و آسیب دیدن ریهها توسط کووید-۱۹ دست یافتند.
یافته محققان در زمینه سلول های بنیادی و نقش آن ها در حفظ قدرت بینایی
در پژوهشی جدید، محققین نشان داده اند که در زمان تولد، سلول های پیش ساز عصبی در بافت عصب بینایی وجود دارند که برای چندین دهه باقی می مانند و به تغذیه فیبرهای عصبی که عصب بینایی را شکل می دهد نقش دارند.
سلولهای بنیادی به میدان آمد و امید بیماران بیشتر شد
سلولهای بنیادی را در درمان 70 نوع بیماری موثر میدانند. سلولهایی که دنیای درمان را دگرگون و امیدها برای درمان بیماریها را بیشتر کند.
بازدید دبیر ستاد از شرکت دانش بنیان راون سازه
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی ، دکتر حمیدیه دبیر ستاد در تاریخ چهارم آذرماه از شرکت دانش بنیان راون سازه بازدید کرد.
پتانسیل سلول درمانی بهبود اثرات ناشی از حمله قلبی
نتایج بدست آمده نشان داده است که اگر چه تزریق سلول های قلبی آلوژن موسوم به سلول های مشتق از کاردیوسفیرها(CDCs) قادر به کاهش میزان بافت اسکار بر جای مانده روی عضلات قلبی در نتیجه حمله قلبی نیست اما ارزیابی های بیشتر حاکی از مفید بودن این رویکرد بوده است.