حضور ستاد توسعه فناوری های پزشکی بازساختی و سلول های بنیادی در چهاردهمین نمایشگاه فناوری نانو
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی ستاد توسعه علوم پزشکی بازساختی و سلول های بنیادی، در این دوره از نمایشگاه بالغ بر ۹۰ شرکت و تعدادی از آزمایشگاهها و نهادهای ترویجی و حدود ۴۴ طرح فناورانه که در مسیر تجاریسازی هستند حضور دارند.
آغاز کارآزمایی پیشگامانه ژن درمانی برای کودکان مبتلا به سندرم هانتر
مقامات نظارتی بریتانیا اولین آزمایش ژن درمانی را برای کودکان خردسال مبتلا به سندرم هانتر، اختلال نادر ذخیره سازی لیزوزومی، تایید کردند.
نخستین دوره «جایزه ملی آبادیران» برگزار میشود
به گزارش دبیرخانه برنامه ملی آبادیران و به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، جایزه ملی «آبادیران»، گام دیگری در راستای حمایت از محصولات و خدمات دانش بنیان و فعالیتهای جامعه نخبگانی و مردمی است که از طریق رفع نیازمندیها، مسائل و چالشهای مناطق کمتر برخوردار کشور به آبادانی و پیشرفت این مناطق کمک میکنند.
کارتی سل تراپی در خدمت بیماران مسن و کم توان مبتلا به لنفوم سلول B
Hemant S. Murthy، پزشک، هماتولوژیست و انکولوژیست مایو کلینیک، در مورد استفاده از درمان با سلول CAR-Tبرای جمعیت بیماران مسن یا ضعیف مبتلا به لنفوم های سلول B مقاوم به درمان می گوید. دکتر مورتی با بیان اینکه مطالعات فعلی انجام شده، از جمله یک مطالعه بزرگ در کشور آلمان، امکان سنجی درمان با سلول CAR-T را برای بیماران مسن مبتلا به لنفوم سلول B نشان داده است، شروع می کند.
جذب دانشجویان پسا دکتری
به گزارش روابط عمومی ستاد توسعه فناوری های پزشکی بازساختی و سلول های بنیادی، جلسه ای با حضور دبیر ستاد، مدیر گروه منابع انسانی و ترویج وجناب آقای دکتر سلطانی رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور برگزار گردید.
نشست های حمایتی و رفع چالش شرکت های تولیدکننده (شرکت ایده ورزان فردا)
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل ستاد توسعه فناوری های پزشکی بازساختی و سلول های بنیادی، در تاریخ 7 آبان 1402 برگزار گردید
توسعه فناوری سلول های بنیادی با بهره گیری از هوش مصنوعی
استفاده از هوش مصنوعی (AI) برای پیشبرد درمان با سلول های بنیادی نتایج هیجان انگیزی را به همراه داشته است که نقش کلیدی در رشد و نوآوری در این حوزه داشته است
تجلیل از برگزیدگان المپیاد علمی دانش آموزی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی
در مراسم تقدیر از برگزیدگان المپیادهای علمی دانش آموزی کشور که با حضور وزیر آموزش و پرورش در مشهد برگزار شد از مدال آوران هشتمین المپیاد سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی نیز تقدیر شد
کشف مولکول مهمی جهت تحریک مرگ سلولی برنامه ریزی شده در سلول های سرطانی
یک تیم تحقیقاتی از مرکز جامع سرطان UC Davis ، یک اپی توپ مهم (بخش پروتئینی که می تواند پروتئین بزرگتر را فعال کند) روی گیرنده CD95 شناسایی کرده است که می تواند باعث مرگ سلولی شود. این توانایی جدید برای شروع مرگ برنامه ریزی شده سلولی میتواند راه را برای بهبود درمان سرطان باز کند. این یافتهها در 14 اکتبر در مجله Nature Cell Death & Differentiation منتشر شد. گیرنده های CD95 که به عنوان Fas نیز شناخته می شوند، گیرنده های مرگ نامیده می شوند. این گیرنده های پروتئینی روی غشای سلولی قرار دارند. هنگامی که فعال می شوند، سیگنالی آزاد می کنند که باعث می شود سلول ها خودتخریب شوند. تعدیل Fas همچنین ممکن است مزایای درمان با گیرنده آنتی ژن کایمریک (CAR) سلول T را به تومورهای جامد مانند سرطان تخمدان گسترش دهد.
اطلاعیه
قابل توجه متقاضیان گرامی خواهشمند است طرح های مربوط به فراخوان جامع 1402 را تنها در قالب پروپوزال های درج شده در سایت ستاد توسعه فناوری های پزشکی بازساختی و سلول های بنیادی به آدرس stemcell.isti.ir/Zeew تکمیل و صرفا جهت بارگزاری به سایت khedmat.isti.ir مراجعه نمائید.