سلول درمانی DT-DEC01 ایمنی و عملکرد حرکتی بهبود یافته را در کارآزمایی بالینی دیستروفی عضلانی دوشن نشان می دهد
DT-DEC01، سلول درمانی کایمریک آزمایشی دیستروژن برای دیستروفی عضلانی دوشن (DMD)، در سه پسر اولی که در فاز یک کارآزمایی بالینی ثبتنام کردهاند، عموماً قدرت عضلانی و عملکرد حرکتی ایمن و بهبود یافته را نشان میدهد.
نویدبخشی siRNA برای بیماری قلبی ناشی از Lp(a)
سطوح خونی لیپوپروتئین (a) یا Lp(a)، در آزمایشی بر روی یک RNA مداخلهگر کوچک (siRNA) -که تولید آن، پروتئین را هدف قرار میدهد تا 98٪ کاهش یافت.
برنامهریزی جهت توسعه صادرات محصولات سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی
سیصد و هجدهمین جلسه شورای اجرایی ستاد با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد، دکتر امیرخانی دبیر شورای راهبردی، دکتر عارفیان مدیر بخش آموزش، پژوهش و توسعه منابع انسانی، دکتر ربانی مدیر بخش شبکه ملی مدل سازی حیوانی و تحقیقات درون تنی، دکتر معدنی مدیر توسعه مراکز ارائه خدمات سلولی، دکتر بقایی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل، دکتر سلطانی نژاد مدیر فناوری، تجاری سازی و بازار و جمعی از مدیران و کارشناسان ستاد در تاریخ 29 فروردینماه 1401، در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید.
تحقیقات جدید جهت غلبه بر تومورهای جامد با ایمونوتراپی سلول های CAR T
درمان با سلول T CAR، روشی نوآورانه برای فعال کردن سلول های T بیماران در آزمایشگاه برای حمله به سرطان پس از تزریق مجدد، در برابر سرطان های خون مؤثرتر از تومورهای جامد عمل کرده است.
بازدید از شرکت دانش بنیان بدر تجهیز ایرانیان
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلول های بنیادی، دکتر حمیدیه دبیر ستاد به همراه دکتر سلطانی نژاد مدیر فناوری تجاری سازی و بازار، از شرکت دانش بنیان بدر تجهیز ایرانیان،در روز یک شنبه مورخ 1401/01/28 بازدید به عمل آورد.
استفاده از رابط مغز و رایانه برای برقراری ارتباط در انسان کاملاً فلج شده
یک مطالعهی دو ساله، راه را برای فناوریهای جدید برای افراد مبتلا به فلج شدید هموار میکند. دانشمندان علوم اعصاب در سوئیس و آلمان موفق شدند فردی مبتلا به فلج کامل را که نمیتوانست صحبت کند، از طریق رابط مغز و کامپیوتر (BCI) کاشته شده، قادر به برقراری ارتباط کنند.
مرجعیت علمی کشور در حوزه سلولهای بنیادی با اجرای 4 طرح تقویت شد
یکی از کلیدهای پیشران کشور در بحث توسعه، فراهم کردن زیرساختهای راهبردی در حوزههای مهم است.
microRNA درمانی، گزینه خوب برای بیماری قلبی
به گفته ی محققان دانشگاه فنلاند شرقی، مطالعه جدیدی که در مجله PLOS ONE منتشر شده است، یک microRNA جدید با عملکرد هستهای را توصیف میکند که ممکن است گزینه جدیدی برای درمان بیماری ایسکمیک قلبی-عروقی باشد.
قرار گرفتن سیستم ایمنی با تمام پیچیدگی اش بر روی تراشه های میکروسیالی
فولیکهای لنفوئیدی در یک ارگان چیپ میکروسیال، عملکرد سیستم ایمنی انسان و پاسخهای واکسن را در شرایط آزمایشگاهی تکرار میکنند. گروهی از محققان در موسسه Wyss، سلولهای B و T انسانی را درون یک دستگاه تراشه ارگان میکروسیالی کشت دادند و آنها را وادار کردند تا به طور خود به خود ساختارهای فولیکهای لیمفوئیدی عملکردی را تشکیل دهند.
گفتگو با دکتر حسن نیا مسئول فنی تولید، رییس بخش R&D شرکت دانش بنیان شرکت نواطب پارس
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلول های بنیادی، در گفتگو با دکتر حسن نیا مسئول فنی تولید، رییس بخش R&D و نایب رییس شرکت دانش بنیان شرکت نواطب پارس در ارتباط با این شرکت گفت: شرکت نواطب پارس اولین شرکت تحقیقاتی-تولیدی بیومتریالهای پزشکی و دندانپزشکی در ایران و منطقه است که بعد از ۵ سال تحقیق و توسعه که موفق به تولید زنوگرافت های استخوانی و کلاژنی شده است.