شناسایی مکانیسم کلیدی کنترل کننده بازسازی پوست توسط دانشمندان
اپیدرم، لایه بیرونی پوست، به طور مداوم در طول زندگی در حال جایگزینی سلول های مرده و آسیب دیده است. این لایه، از دست رفتن آب را کاهش میدهد و با تهدیدات محیطی مقابله میکند. علیرغم تلاشهای متعدد دانشمندان برای شناسایی مکانیسمهای مولکولی کنترل کنندهی بازسازی اپیدرم پوست، هنوز بسیاری از این موارد به درستی شناخته نشده اند.
بررسی روند توسعه بخش پیوند سلولهای بنیادی خونساز بیمارستان شهید قاضی طباطبایی تبریز
دکتر امیر علی حمیدیه دبیر ستاد به همراه دکتر کهتری عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، دکتر شهابی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز و همچنین جمعی از مسئولین دانشگاه مورخ 13 مردادماه 1401 از بخش پیوند سلولهای بنیادی خونساز ( مغز استخوان) بیمارستان شهید قاضی طباطبایی تبریز بازدید به عمل آوردند.
بازدید دبیر ستاد از مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تبریز
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صبح روز پنجشنبه 13 مرداد ۱۴۰1 با استقبال معاون تحقیقات وفناوری و مدیران دانشگاه علومپزشکی وارد تبریز شد
ادامه بررسی برنامه های پیشران ستاد در سیصد و بیست و نهمین جلسه شورای اجرایی ستاد
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی، سیصد و بیست و نهمین جلسه شورای اجرایی ستاد با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد، دکتر امیرخانی دبیر شورای راهبردی ستاد، دکتر معدنی مدیر توسعه مراکز ارائه خدمات سلولی، دکتر ربانی مدیر بخش شبکه ملی مدل سازی حیوانی و تحقیقات درون تنی، دکتر سلطانی نژاد مدیر فناوری، تجاری سازی و بازار و جمعی از مدیران و کارشناسان ستاد در تاریخ 10 مردادماه 1401، در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید.
تولیدکیتهای HCD توسط شرکت دانش بنیان لیوژن فارمد
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلول های بنیادی در جلسه ای که با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد، دکتر فاضل مدیرعامل شرکت لیووژن فارمد در تاریخ 1401/05/09 در محل ستاد برگزار شد.
بسته های نانوذرات، سلولهای بنیادی آسیب دیده را بازیابی میکند
به طور بالقوه درون بندناف نوزادان، سلولهای بنیادی نجاتدهندهی حیاتی وجود دارد که میتوانند برای مبارزه با بیماریهایی مانند لنفوم و لوسمی مورد استفاده قرار گیرند. به همین دلیل، امروزه بسیاری از والدین ترجیح میدهند خون بند ناف غنی از سلولهای بنیادی نوزادشان را ذخیره کنند.
شرکت مواد دارویی اردیبهشت، در آستانه آغاز کارآزمایی بالینی چسب زیستی چشمی
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلول های بنیادی در جلسه ای که با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد، مهندس حیدری مسئول فنی شرکت مواد دارویی اردیبهشت در تاریخ 1401/05/09 در محل ستاد برگزار شد.
نتایج امیدوارکننده ایمونوتراپی در کاهش تومورهای سرطانی مقاوم به درمان
پیشرفتها در تحقیقات و درمان سرطان منجر به بهبودی زیادی در میزان بقا شده است . امروزه، تقریباً 17 میلیون نفر تنها در ایالات متحده وجود دارند که به دلیل پزشکان و دانشمندانی که شغل خود را وقف پیشرفت رویکردهای نوین کردهاند، از بیماری خود جان سالم به در بردهاند.
فعالسازی مجدد سلولهای بنیادی پانکراس در بیماران مبتلا به دیابت تیپ ۱ برای تولید انسولین
دانشمندان استرالیایی راهی برای فعال کردن مجدد سلولهای بنیادی پانکراس، به منظور بیان انسولین کشف کردهاند که درمانی جدید برای دیابت نوع ۱ است. این مطالعه با استفاده از دارویی انجام شده که توسط سازمان غذا و داروی آمریکا تأیید شده، اما در حال حاضر مجوزی برای درمان دیابت ندارد.