سلول های بنیادی،امیدبخش بازسازی غضروف آسیب دیده زانو در بیماران
استفاده از سلول های بنیادی مشتق شده از مغز استخوان برای بازسازی غضروف آسیب دیده در زانو، به بیماران جوان فعالی که از تحلیل غضروف رنج میبرند، امید تازه ای میبخشد.
بازدید از دستاوردهای دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل ستاد سلول های بنیادی، دکتر حمیدیه، دبیر ستاد ، روز سه شنبه مورخ 1401/6/15 به اتفاق مدیر امور پژوهشی و مدیر توسعه فناوری معاونت تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی مازندران از دانشکده فناوری های نوین پزشکی، آزمایشگاه ها، اتاق تمیز و میز دستاوردها و محصولات دانشکده بازدید به عمل آوردند.
بازدید دبیر ستاد از مراکز تحقیقاتی، آزمایشگاهی و بالینی دولتی و خصوصی شهرستان ساری
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی، دکتر حمیدیه دبیر ستاد در سفر به استان مازندران مورخ 1401/6/115 از مراکز علمی، تحقیقاتی، آزمایشگاهی و بالینی دولتی و خصوصی شهرستان ساری از جمله مرکز تحقیقات بیولوژی سلولی ملکولی، مرکز جامع سرطان شمال کشور، بخش تولید محصوالت سلول درمانی و مهندسی بافت شرکت سینای مهر فجر مازندران بازدید به عمل آوردند.
برگزاری نشست شورای سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی استان مازندارن با حضور دبیر ستاد
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی شورای سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی استان مازندارن با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد، ریاست دانشگاه علوم پزشکی مازندران، معاونین تحقیقات و فناوری، آموزشی و درمانی دانشگاه، اساتید و اعضای هیات علمی استان و نمایندگان بخش خصوصی برگزار گردید.
نتیجه کارآزمایی بالینی ژن درمانی با سلول های بنیادی در درمان ALS نویدبخش بوده است
محققان Cedars-Sinai با استفاده از سلول های پشتیبان و پروتئین محافظی که می تواند از سد خونی مغزی عبور کند، یک درمان تحقیقاتی ایجاد کرده اند. این ترکیب از سلول های بنیادی و ژن درمانی می تواند به طور بالقوه از نورون های حرکتی بیمار در نخاع بیماران مبتلا به اسکلروز جانبی آمیوتروفیک، به نام ALS یا بیماری لو گریگ، یک اختلال عصبی کشنده محافظت کند.
ارایه گزارشی از ارزیابی دستگاه پرتودهی گامای درون کار خشک در سیصد و سی و سومین جلسه شورای اجرایی ستاد
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی، سیصد و سی و سومین جلسه شورای اجرایی ستاد با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد، دکتر عارفیان مدیر بخش آموزش، پژوهش و توسعه منابع انسانی، دکتر معدنی مدیر توسعه مراکز ارائه خدمات سلولی، دکتر ربانی مدیر بخش شبکه ملی مدل سازی حیوانی و تحقیقات درون تنی، دکتر بقایی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل، دکتر سلطانی نژاد مدیر فناوری، تجاری سازی و بازار، دکتر مهریزی نماینده سازمان انتقال خون و جمعی از مدیران و کارشناسان ستاد در تاریخ 14 شهریورماه 1401، در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید.
درمان سلولی CAR-T برای لنفوم منتشر سلول B به عنوان یک درمان سریع و سود آور
سلول درمانی انتخابی (ACT) نوعی درمان سرطان است که شامل انتقال سلول های ایمنی به بیمار برای کمک به مبارزه با بیماری از طریق کشتن سلول های سرطانی است. این سلول ها را می توان از بیمار یا فرد دیگری گرفت.
توانایی سلولهای بنیادی در ترمیم آسیبهای نخاعی
دانشمندان موسسه فرانسیس کریک در بریتانیا و موسسه پزشکی مولکولی پرتغال، گروهی از سلولهای بنیادی نهفته سیستم عصبی مرکزی را شناسایی کرده اند. این سلولها به طور تصادفی زمانی که محققان از ابزار فلورسانس برای جستجوی سلولهای دندریتیک در مغز استفاده میکردند شناسایی شدند.
آیین دانشبنیان| حمایت از محصولات فناورانه داخلی؛ طرحهای پیشران اقتصادی شناسایی میشود
معاونت علمی و فناوری تمرکز جدی بر اجراییسازی قانون جهش تولید دانش بنیان دارد، چراکه این قانون بسیاری از زیرساختهای فکری در حوزه اقتصادی را تغییر میدهد.
استفاده از هیدروژل هیالورونیک اسید دوپامین متاکریله شده، به عنوان یک حامل موثر برای سلولهای بنیادی در درمان بازسازی پوست
سلولهای بنیادی مشتق شده از چربی (ADSCs)[1] در تحقیقات بازسازی پوست پتانسیل خوبی را نشان میدهند. در مطالعه قبلی عدم موفقیت خود-ترمیمی پوست با ضخامت کامل در ناحیه آسیب با قطر بیش از 4 سانتی متر گزارش شد.