ژن درمانی: ابزار قدرتمند درمان هموفیلی B
تاییدیه داروی HEMGENIX، اولین ژن درمانی برای هموفیلی B، توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده(FDA) و کمیسیون اروپا صادر شد.
نشست دبیر ستاد با مدیرعامل شرکت ویرا طب جراح
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلول های بنیادی در جلسه ای که با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد و مهندس سلطانی مدیرعامل شرکت ویرا طب جراح پیرامون دستاورد های این شرکت در محل ستاد برگزار شد.
لزوم ایجاد شبکه اجتماعی فعالان حوزه سلول های بنیادی
به گزارش روابط عمومی ستاد توسعه علوم سلول های بنیادی و پزشکی باز ساختی، نشستی با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد سلولهای بنیادی و مسئولین شرکت دانش بنیان داده پردازی پویای شریف در تاریخ 5 اردیبهشت 1402 در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید.
کاربرد بالینی سلول های بنیادی پرتوان القایی در درمان دیستروفی عضلانی
در مطالعه ای با استفاده از سلول های بنیادی پرتوان القایی (iPS) مشتق شده از بیماران، پاتوژنزهای مختلف بیماری های عصبی-عضلانی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت که منجر به پیشرفت قابل توجهی در غربالگری برای درمان بیماران می شود.
اهمیت پرینت سه بعدی در درمان بیماری ها
چاپ سه بعدی می تواند به تولیدکنندگان داروهای زیستی کمک کند تا بر چالش های فرمولاسیون مرتبط با داروهای مولکولی غلبه کند.
بررسی و تدوین برنامههای ستاد در سیصد و شصتمین جلسه شورای اجرایی ستاد
سیصد و شصتمین جلسه شورای اجرایی ستاد با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد، دکتر امیرخانی دبیر شورای راهبردی ستاد، دکتر سلطانی نژاد مدیر فناوری، تجاری سازی و بازار و جمعی از مدیران و کارشناسان ستاد در تاریخ 4 اردیبهشت ماه 1402، در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید.
اطلاعیه برگزاری آزمون المپیاد دانشجویی سلول های بنیادی و مهندسی بافت سال 1402
آزمون غیر متمرکز ششمین المپیاد دانشجویی سلول های بنیادی و مهندسی بافت
طراحی و ساخت میکروتیوب های 0.1 میلی لیتری توسط شرکت دانش بنیان پیشگامان پژوهش آناهیتا
طراحی و ساخت میکروتیوب های 0.1 میلی لیتری برای اولین بار در کشور توسط شرکت دانش بنیان پیشگامان پژوهش آناهیتا صورت گرفته است.
محققان UCF موفق به طراحی ایمپلنت های قابل جذب زیستی برای استخوان شدند
دکتر مهدی رضوی استادیار گروه پزشکی و بایومواد دانشگاه مرکزی فلوریدا(UCF)، معتقد است به جای استفاده از برخی ایمپلنت های فلزی آسیب زا، می توان از راه های بهتری برای درمان آسیب های استخوانی استفاده کرد.
استفاده از سلول های بنیادی برای ساخت ایمپلنت های عصبی بیوهیبرید
محققان دانشگاه کمبریج نوع جدیدی از ایمپلنت های عصبی را طراحی کردند که از ترکیب سلولهای بنیادی با مواد بیوالکترونیک، کمک شایانی به افرادی که دچار قطع عضو شدند، می کنند.