لیست اخبار صفحه :71
بازدید از مرکز آموزشی و درمانی حمایت مادران شهید اکبرآبادی

بازدید از مرکز آموزشی و درمانی حمایت مادران شهید اکبرآبادی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی، دکتر مرادی مسئول دبیرخانه حمایت از طرح های فناورانه خانواده و جوانی جمعیت به همراه جمعی از کارشناسان ستاد در 24 آبان ماه 1401 از مرکز آموزشی و درمانی حمایت مادران شهید اکبرآبادی بازدید به عمل آوردند.

پژوهش‌های اخیر نشان می دهد که کدام بیماران پس از دریافت ایمونوتراپی زمان بقای بیشتری خواهند داشت

پژوهش‌های اخیر نشان می دهد که کدام بیماران پس از دریافت ایمونوتراپی زمان بقای بیشتری خواهند داشت

 یک مطالعه جدید نشان می دهد بیماران مبتلا به سرطان سر و گردن که مواد ژنتیکی بیشتری در کروموزوم 9 در سلول های سرطانی خود دارند، پس از دریافت ایمونوتراپی سه برابر بیشتر از بیمارانی که مواد ژنتیکی کمتری دارند، زنده می مانند. در هر دو سلول طبیعی و سرطانی، کروموزوم ها 23 نوع هستند که کد DNA را در خود جای داده، سازماندهی و محافظت می کنند.

 اعلام اسامی مدال آوران هفتمین المپیاد دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی

اعلام اسامی مدال آوران هفتمین المپیاد دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی دکتر سلطانی نژاد رئیس کمیته علمی المپیاد دانش آموزی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی از اعلام اسامی نهایی مدال آوران هفتمین دوره این رویداد علمی خبر داد.

اهمیت و انعطاف‌پذیری در ایجاد اتاق تزریق تمیز

اهمیت و انعطاف‌پذیری در ایجاد اتاق تزریق تمیز

  طیف بسیار گسترده‌ای از درمان‌های پیشرفته به عنوان محصولات دارویی تزریقی تجویز می‌شوند. در حال حاضر 11.8 میلیارد دوز تلقیح RNA پیام‌رسان (mRNA) توسط ستارگان جهان دارو در سرتاسر جهان تحویل داده شده‌اند. اکنون، داروسازی‌های مبتنی بر mRNA، به عنوان یک فناوری موفق‌، آماده هستند تا در کوتاه‌مدت شروع به کار کنند و درنتیجه رشد عظیمی برای انواع محصولات دارویی تزریقی فراهم می‌شود.

ارائه راهبردها و سیاست‌های ستاد در حوزه فرزندآوری ، درمان ناباروری و سلامت مادر و کودک  در سیصد و چهل و سومین جلسه شورای اجرایی

ارائه راهبردها و سیاست‌های ستاد در حوزه فرزندآوری ، درمان ناباروری و سلامت مادر و کودک در سیصد و چهل و سومین جلسه شورای اجرایی

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی، سیصد و چهل و سومین جلسه شورای اجرایی ستاد با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد، دکتر امیرخانی دبیر شورای راهبردی، دکتر عارفیان مدیر بخش آموزش، پژوهش و توسعه منابع انسانی، دکتر محسنی مدیر بخش دانش آموزی، دکتر ربانی مدیر بخش شبکه ملی مدل‌سازی حیوانی و تحقیقات درون تنی، دکتر بقایی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل، دکتر معدنی مدیر توسعه مراکز ارائه خدمات سلولی، دکتر سلطانی نژاد مدیر فناوری، تجاری سازی و بازار و جمعی از مدیران و کارشناسان ستاد در تاریخ 23 آبان ماه 1401، در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید

سلول‌های CAR T در دسترس برای درمان سرطان

سلول‌های CAR T در دسترس برای درمان سرطان

درمان‌های مبتنی بر گیرنده آنتی‌ژن کایمر(CAR) سلول T تایید شده برای درمان سرطان توسط سلول‌های خود بیمار ( اتولوگ) تولید می‌شوند و دارای چالش‌هایی نظیر قیمت بالا، کیفیت محصول متغیر و شکست در درمان به دلیل عملکرد ناقص سلول T می‌باشد.

 ترکیب پیوند سلول های بنیادی و توانبخشی نتایج ترمیم آسیب نخاعی را بهبود  می بخشند

ترکیب پیوند سلول های بنیادی و توانبخشی نتایج ترمیم آسیب نخاعی را بهبود می بخشند

در سال های اخیر، محققان با استفاده از مدل های حیوانی، پیشرفت قابل توجهی برای ترویج بازسازی بافت در آسیب های نخاعی (SCI) از طریق سلول های بنیادی عصبی کاشته شده یا پیوندها داشته اند. تلاش های دیگر نشان داده اند که توانبخشی فیزیکی شدید می تواند عملکرد بعد از SCI را با ارتقای نقش های جدید یا بیشتر برای سلول ها و رشته های عصبی آسیب دیده یا حفظ نشده بهبود بخشد.

تسریع تولید ژن درمانی با راه حل های یکپارچه

تسریع تولید ژن درمانی با راه حل های یکپارچه

ژن درمانی یک بخش به سرعت در حال رشد در صنعت علوم زیستی است و دلایل بی شماری برای مشتاق بودن در مورد آن وجود دارد. برای کسانی که با بیماری‌هایی زندگی می‌کنند که سایر درمان‌ها در آنها شکست خورده است، ژن درمانی امید به زندگی بهتر را فراهم می‌کند.

//isti.ir/XHCf