ساخت رباتهای زنده با استفاده از سلولهای بنیادی
دانشمندان اولین رباتهای زنده را با استفاده از سلولهای بنیادی ایجاد کردند که قابلیت بازسازی دارند. در این تحقیق موجودات زنده و قابلبرنامهریزی ارائه شدند که دارای دستگاه بیولوژیکی هستند.
مطالعه بر روی اثرات حمله قلبی با کمک سلول های بنیادی
با توجه به تحقیقات جدید منتشر شده در مجلهCell Stem Cell که بخشی از آن توسط بنیاد قلب بریتانیا (BHF) انجام شده است، دانشمندان داروی بالقوه جدیدی را برای درمان آسیبهای قلبی ناشی از حمله قلبی با هدف قرار دادن واکنشهای قلبی و استرس نشان می دهند.
تلاش محققان برای افزایش کارایی روش های ژن درمانی
روشهای ژن درمانی موجود بسیار گران قیمت و زمان بر هستند و انتقال ژن های سالم به سلول های بنیادی خون بیماران برای تصحیح مشکل ژنتیکی نیازمند مراحل متعدد است.
تولید جنین های مصنوعی در موش
محققان سلول های بنیادی را برای تبدیل شدن به سلول های هر سه لایه جنینی تحریک کردند و با غوطه ور کردن آن ها در محیط حاوی مواد غذایی و فاکتورهای رشد موجب خود سازماندهی آن ها به ساختارهای شبه جنینی شدند.
سومین سمپوزیوم سلولهای بنیادی در حوزه علوم اعصاب برگزار خواهد شد
دویست و شانزدهمین جلسه شورای اجرایی ستاد با حضور دکتر امیرخانی دبیر شورای راهبردی ستاد، دکتر عارفیان مدیر بخش آموزش، پژوهش و توسعه منابع انسانی، دکتر شریفیپور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر کوهپایی مدیر فناوری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر زیرک ساز مدیرعامل شرکت دانش بنیان سل تک فارمد و جمعی از کارشناسان ستاد در تاریخ 23 دی ماه سال 1398 در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید.
یافته محققان در زمینه توانایی بازسازی غضروف در انسان
محققان راهی را برای تعیین سن پروتئین ها بوسیله یک ساعت مولکولی درونی مرتبط با اسیدهای آمینه طراحی کرده اند. طی این ساعت مولکولی شکلی از اسیدهای آمینه با یک ریتم قابل پیش بینی به اسید آمینه دیگر تبدیل می شود.
راه اندازی «بخش تجاریسازی و شتابدهی فناوریهای نوآورانه پژوهشگاه رویان»: به عنوان آخرین حلقه از مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی رویان
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: جهتگیری پژوهشگاه رویان برای کسب درآمد از شرکتهای دانشبنیان اقدامی ارزشمند است که در این مسیر رویان وابستگی خود به دولت را کاهش داده است.
تبدیل سلول های سرطانی به بافت چربی در مطالعات پیش بالینی
محققان کشف کرده اند که این فاز حیاتی موسوم به گذار اپی تلیالی-مزانشیمی(EMT)، سلول های سرطان سینه را در موش برای تبدیل شدن به سلول های چربی تحریک می کند.