درمان قانونمند بیماریها یک گام پیش رفت
تولید محصولات حوزه سلامت مانند دارو و سلول در مراحل اولیه نیاز به مدلسازی حیوانی دارد. سیستمی که در 50 سال گذشته در کشورمان به خوبی شکل نگرفت تا درمان بیماریها قانونمند دنبال شود.
یافته محققان در زمینه پردازش نور توسط سلول های چشم
شبکیه چشم، لایهای متشکل از سلولهای متفاوت موسوم به "سلولهای حساس به نور"(photoreceptors) است که به میزان متفاوتی از نور واکنش نشان میدهند.
برگزاری اولین سمپوزیوم مدل سازی حیوانی و تحقیقات درون تنی در تاریخ 3 بهمن ماه
دویست و هفدهمین جلسه شورای اجرایی ستاد با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد، دکتر امیرخانی دبیر شورای راهبردی، دکتر عارفیان مدیر بخش آموزش، پژوهش و توسعه منابع انسانی و دکتر محسنی مدیر بخش دانش آموزی و جمعی از مدیران و کارشناسان ستاد در تاریخ 30 دیماه 1398، در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید.
سلول های بنیادی مزانشیمی و کاربرد انها در ترمیم دندان ها
در حال حاضر دنیای تحقیقات درباره سلولهای بنیادی با وعدههای زیادی همراه شده است. سلولهای بنیادی به همان اندازه که هیجان انگیز و بحث برانگیز هستند، میتوانند پزشکی و داروسازی را برای همیشه تغییر دهند و موجب پدید آمدن روشهایی برای از بین بردن بیماریها یا حتی افزایش طول عمر انسان شوند.
چشم مصنوعی و امکان بازیابی بینایی
میلیون ها نفر در سراسر جهان چه در اثر بیماری و چه آسیب و جراحت از نابینایی رنج میبرند و تا همین یک دهه پیش، افراد نابینا امید خیلی کمی برای بازگشت بینایی خود داشتند.