امضای بیش از 1700 تفاهم نامه و قرارداد همکاری در حوزه تجاری سازی محصولات پزشکی بازساختی در دنیا
گزارشی از "شرایط و توافق نامه های مشارکتی در جهان در حوزه پزشکی بازساختی از 2016 تا 2023" به پیشنهاد ResearchAndMarkets.com تهیه و تدوین شده است.این گزارش دسترسی جامع به معاملات و اسناد قراردادهای موجود برای بیش از 1700 توافق نامه در حوزه پزشکی بازساختی را فراهم میکند
آیین رونمایی از مجموعه کتاب های دکتر حسین بهاروند و همکارانشان برگزار شد
آیین رونمایی از مجموعه کتابهای دکتر حسین بهاروند و همکارانشان، ساعت ۱۴ روز بیست آبان ماه ۱۴۰۲ در محل فرهنگستان علوم برگزار گردید.
نوآوری در استفاده از مواد زیستی در جهت سلول درمانی پیشرفته
پزشکی بازساختی یک رشته پویا و در حال پیشرفت با سرعت بسیار بالا است که به رویکردهای تحقیقاتی چند رشتهای برای توسعه راهحلهای بالینی، درمانها و دستگاههای نوآورانه برای بهبود سلامت و رفاه انسان نیاز دارد. یکی از افراد موفق در این عرصه، دکتر شین ژائو، محقق جوان در حوزه بیومواد و مهندسی بافت در دانشگاه پلی تکنیک هنگ کنگ (PolyU)است.
آیا HIVبا درمان های نوین مبتنی بر CRISPR درمان پذیر خواهد شد؟
Excision BioTherapeutics شرکتی در سانفرانسیسکو است که به تازگی دادههای بالینی موقت و مثبتی را در مورد گزینه درمانی HIV مبتنی بر CRISPR در نشست سالانه انجمن اروپایی ژن و سلولدرمانی (ESGCT) به اشتراک گذاشت.
اجرایی شدن اهداف مرکز نوآوری سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی مشهد
به گزارش روابطعمومی ستاد توسعه فناوری های پزشکی بازساختی و سلول های بنیادی، در تاریخ 16 آبان 1402، جلسه ای با حضور دبیر ستاد جناب آقای دکتر عارفیان و معاون ایشان سرکار خانم دکتر معدنی و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد جناب آقای دکتر تفقدی با موضوع دریافت حمایت های مالی و معنوی از ستاد در راستای اجرایی شدن اهداف مرکز نوآوری سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در محل ستاد برگزار گردید.
تمدید مهلت ارسال پروپوزال های حمایت از رساله های دکتری تخصصی (PhD) فراخوان جامع 1402
‼️‼️توجه‼️‼️ مهلت ارسال پروپوزال های حمایت از رساله های دکتری تخصصی (PhD) تا پایان هفته (جمعه ۱۹ ابان ماه) تمدیدشد.
انتشار نتایج موفقیت آمیز سلول درمانی برای بهبود بیماری های قلبی
کاردیومیوپاتی یک بیماری مزمن عضله قلب است که به دلیل یک بیماری اکتسابی یا ارثی است. کاردیومیوپاتی ایسکمیک شایع ترین شکل این بیماری است که حاصل از جریان خون ناکافی به قلب بیمار است.
جلسه ستاد توسعه فناوری های پزشکی بازساختی و سلول های بنیادی در راستای حمایت از پژوهشکده علوم دارویی بیمارستان بقیّة الله
به گزارش روابط عمومی ستاد توسعه فناوری¬های پزشکی بازساختی و سلول¬های بنیادی، در تاریخ 14 آبان 1402، با موضوع دریافت حمایت¬های مالی و معنوی از ستاد در راه¬اندازی طرح¬های تحقیقاتی بالینی در محل ستاد برگزار گردید
حضور ستاد توسعه فناوری های پزشکی بازساختی و سلول های بنیادی در چهاردهمین نمایشگاه فناوری نانو
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی ستاد توسعه علوم پزشکی بازساختی و سلول های بنیادی، در این دوره از نمایشگاه بالغ بر ۹۰ شرکت و تعدادی از آزمایشگاهها و نهادهای ترویجی و حدود ۴۴ طرح فناورانه که در مسیر تجاریسازی هستند حضور دارند.
آغاز کارآزمایی پیشگامانه ژن درمانی برای کودکان مبتلا به سندرم هانتر
مقامات نظارتی بریتانیا اولین آزمایش ژن درمانی را برای کودکان خردسال مبتلا به سندرم هانتر، اختلال نادر ذخیره سازی لیزوزومی، تایید کردند.