استفاده از پتانسیل سلول درمانی در درمان نکروز استخوان سر ران
در حال حاضر در بالین از ترکیب پیوند سلول های بنیادی و عمل برداشتن فشار روی استخوان، به منظور ترمیم مناطق نکروزی استفاده می شود. با این وجود ، در تعداد قابل توجهی از بیماران از نظر ترمیم ناحیه نکروزی سر استخوان ران نتیجه مطلوبی حاصل نمی شود و به همین دلیل، تعیین عامل ناموفق بودن این رویکرد و یا ضعف این رویکرد بسیار مهم است.
مسیر تامین مالی شرکتهای دانشبنیان و نوپا هموار شد
ابزار تامین مالی جمعی با مشارکت سرمایههای خرد برای توسعه کسب و کارهای کوچک و متوسط طراحی و راه اندازی شد.
ارگانوئید و پر کردن خلا بین مطالعات آزمایشگاهی و درون تنی
استراتژی های فعلی برای درک پیشرفت تومور روی سلول های توموری و جداسازی آن ها متمرکز هستند و برهمکنش های تومور با محیط پیرامونش را به خوبی نشان نمی دهند. این امر موجب می شود که درک درستی نحوه پیشرفت تومور و پاسخ تومور به شیمی درمانی وجود نداشته باشد.
برگزاری نشست هم اندیشی اجرای پروژه پیوند جزایر لانگراهانس پانکراس
جلسه ای با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی و جمعی از استاتید پژوهشگاه رویان و مرکز تحقیقاتی-درمانی دیابت دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، مورخ 16 شهریور ماه 1399 در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید.
یافته محققان در زمینه سلول های بنیادی و نقش آن ها در حفظ قدرت بینایی
در پژوهشی جدید، محققین نشان داده اند که در زمان تولد، سلول های پیش ساز عصبی در بافت عصب بینایی وجود دارند که برای چندین دهه باقی می مانند و به تغذیه فیبرهای عصبی که عصب بینایی را شکل می دهد نقش دارند.
امروز نخستین وبینار با موضوع ایمنی درمانی سرطان توسط کایمریک آنتی ژن رسپتور برگزار می گردد
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی، نخستین وبینار با موضوع ایمنی درمانی سرطان توسط کایمریک آنتی ژن رسپتور با حضور دکتر شهاب الدین حسینی برگزار می شود.
وام اشتغال به شرکتهای دانشبنیان تعلق گرفت
تولید محصولات دانشبنیان و فناورانه از ظرفیت بالایی برای اشتغالزایی برخوردار هستند. برای حمایت از توسعه اشتغال در این شرکتها، شرکتهای دانشبنیانی که ظرفیت جدید اشتغال، ایجاد کنند، میتوانند از تسهیلات اشتغال برخوردار شوند.
مطالعه بر روی تکامل انسان های اولیه به کمک سلول های بنیادی
استفاده از ردههای iPSC برای بررسی عملکرد DNA باستانی انسان، رویکردی کمتر توجه شده اما بسیار جالب است. هیچ کس نتوانسته است نقش DNA نئاندرتال را در طول تکوین نشان دهد. مطالعات نشان می دهد که حدود دو درصد از ژنومهای انسانهای مدرن خارج از آفریقا، از DNA نئاندرتال تشکیل شده است.
تلاش محققان برای ساخت خون به کمک سلول های بنیادی پرتوان القایی
با کشف سلول های بنیادی پرتوان القایی(iPSCs) به عنوان سلول های بنیادی با توان تمایزی بالا و به عنوان منبع نامحدود از سلول های بنیادی، تمایل زیادی برای تولید انواع مختلف سلول های تمایز یافته از جمله سلول های خونی از این سلول ها بوده است.
استفاده از فناوری مهندسی ژنتیک در ساخت مدل های پارکینسون
سلول های مهندسی شده گامی رو به جلو در مطالعات اختلالات عصبی مخرب در مدل های پریمات محسوب می شود. بیماری پارکینسون که بیش از 10 میلیون نفر را در سراسر دنیا تحت تاثیر قرار داده است، به طور پیشرونده سیستم عصبی را تخریب می کند و منجر به لرزش و از دست رفتن خطرناک کنترل عضلانی، عملکرد نامناسب قلبی و گوارشی و ... می شود. در این پژوهش جدید، محققی