آیا سلول درمانی مبتنی بر CAR-T می تواند پیوند کلیه را بهبود بخشد؟
محققین مایو کلینیک کشف کردند که سلول درمانی با کمک CAR-T می تواند یک رویکرد انقلابی برای پیوند اعضا برای بیمارانی ارائه دهد که به سختی قابل انطباق هستند و مستعد رد پیوند می باشند.
شناسایی پروتئینی که طول عمر سلول های CAR T را کنترل می کند
درمان با کمک سلولهای CAR T ، روشهای درمان برخی از سرطان ها بخصوص سرطان های خونی را متحول کرده است و طول عمر بالاتر سلولهای CAR T در بدن بیمار، موجب می شود تا به طور موثرتری به سرطان پاسخ دهند. در یک مطالعه جدید، محققان در بیمارستان کودکان فیلادلفیا (CHOP) و Stanford Medicine دریافتند که پروتئینی به نام FOXO1 ، بقا و عملکرد سلولهای CAR T را بهبود میبخشد، که ممکن است منجر به درمانهای موثرتر با سلولهای CAR T شود که به طور بالقوه استفاده از آن را در سرطانهای پیشرفته گسترش دهد. مطالعه فوق در نشریه Nature منتشر شده است.
آغاز اولین کارآزمایی بالینی یک روش پیشگامانه برای رشد کبدهای مینیاتوری در بدن بیمار
شرکت LyGenesis پیشگام در روش درمانی آزمایشی نوآورانه با پتانسیل تغییر چشم انداز درمان پزشکی با رشد کبدهای مینیاتوری در غدد لنفاوی بیماران است. این رویکرد پیشگامانه راه حلی امیدوارکننده برای چالش های ناشی از بیماری های کبد و کمبود حاد اهداکنندگان عضو ارائه می دهد.
آغاز فاز سوم کارآزمایی بالینی یک روش نوین مبتنی بر ژن درمانی؛ امیدی برای درمان رتینیت پیگمانتوزا
شرکت داروسازی زیستی که در خط مقدم نوآوری ژن درمانی قرار دارد، اخیراً از پیشرفتی پیشگامانه به منظور درمان رتینیت پیگمانتوزا (RP)به عنوان گروهی از اختلالات ژنتیکی نادر که باعث از دست رفتن بینایی می شود، خبر داد. سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) به این شرکت اجازه داده است تا فاز 3 کارآزمایی بالینی400 OCU را ادامه دهد و آن را به عنوان یک درمان بالقوه برای بیماران مبتلا به RP قرار دهد.
پیش بینی رشد چشمگیر وسعت بازار ارگانوئیدهای انسانی در جهان
گزارشی با عنوان "بازار ارگانوئیدهای انسانی بر اساس محصول" اکنون در 360iResearch.com در دسترس می باشد و تجزیه و تحلیلی را ارائه می دهد که نشان دهنده تغییر اندازه بازار از 594.84 میلیون دلار در سال 2023 به 2124.91 میلیون دلار تا سال 2030 با CAGR بیش از 19.94 درصد می باشد.
فراخوان حمایت از طرح های فناورانه حوزه خانواده و جوانی جمعیت 1402تمدید شد
ستاد توسعه فناوریهای پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی به عنوان دبیرخانه اجرایی حمایت از طرح های فناورانه حوزه خانواده و جوانی جمعیت، در نظر دارد در زمینه تولید داروها، اقلام و تجهیزات، حمایت از طرحهای توسعه فناوری، کارآزمایی بالینی، تحقیقات بنیادی و تجاریسازی طرحها با درک صحیحی از نیازهای حال و آینده در این حوزه، از طرحهای فناورانه با TRL6 و بالاتر در سه اولویت "درمان ناباروری" ، "سلامت مادر و کودک" و "فرزندآوری" با هدف طراحی و تولید محصولات، ارتقا فرآیندها و خدمات تشخیصی و درمانی در موضوعات ذیل تا تاریخ 15 اردیبهشت ماه 1403 ادامه دارد.
درمان با سلول های بنیادی؛ بهبود دهنده بیماران با آسیب های نخاعی
مطالعه انجام شده در مایو کلینیک نشان میدهد که سلولهای بنیادی مشتقشده از چربی خود بیمار بیخطر هستند و ممکن است حس و حرکت را پس از آسیبدیدگی نخاع بهبود بخشند. این یافتهها در کارآزمایی بالینی فاز 1 در Nature Communications منتشر شده است. نتایج ابتدایی این تحقیقات دید مثبتی در مورد پتانسیل سلولدرمانی برای افرادی که با آسیبهای نخاعی زندگی میکنند و گزینههای بهبود عملکرد برای آنها بسیار محدود است، ارائه میدهد.
اعلام فراخوان «ایمونوتراپی-۲» برای شتاب دهی به پژوهشهای حوزه ایمونوتراپی
در این فراخوان از پژوهشگران فعال در حوزه ایمونوتراپی در سه سطح پژوهشهای توسعهای، طرحهای پسادکتری و پایاننامههای دکتری حمایت خواهد شد. در مورد پژوهشهای توسعهای و طرحهای پسادکتری محققان میتوانند پیشنهادههای خود را در بازهی زمانی ۲۸/۱۲/۱۴۰۲ تا ۳۱/۰۲/۱۴۰۳ در سامانه کایپر بارگذاری نمایند. دانشجویان دکتری میتوانند پیشنهادههای رسالهی دکتری مصوب خود را از تاریخ ۲۸/۱۲/۱۴۰۲ لغایت ۱۴۰۳/۰۵/۳۱ در سامانه کایپر بارگذاری کنند.
باهمت ستاد توسعه فناوری های پزشکی بازساختی و سلول های بنیادی
اختصاص حمایت پژوهانه باشگاه برناسل (BORNA CELL)
به گزارش روابط عمومی، ستاد توسعه فناوریهای پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی در راستای ماموریت خود مطابق با سند ملی علوم و فناوری های سلول های بنیادی به منظور حمایت، و کمک به رشد و پرورش و شبکه سازی برگزیدگان المپیادهای علمی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی، درنظر دارد به دانشجویان منتخب برجسته و ممتاز شاغل به تحصیل دانشگاهی، در راستای اهداف و اولویتهای زیر حمایت به عمل آورده و پژوهانة برناسل (BORNA CELL) اعطاء نماید.
فراخوان حمایت از طرح های فناورانه حوزه خانواده و جوانی جمعیت 1402
ستاد توسعه فناوریهای پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی به عنوان دبیرخانه اجرایی حمایت از طرح های فناورانه حوزه خانواده و جوانی جمعیت، در نظر دارد در زمینه تولید داروها، اقلام و تجهیزات، حمایت از طرحهای توسعه فناوری، کارآزمایی بالینی، تحقیقات بنیادی و تجاریسازی طرحها با درک صحیحی از نیازهای حال و آینده در این حوزه، از طرحهای فناورانه با TRL6 و بالاتر در سه اولویت "درمان ناباروری" ، "سلامت مادر و کودک" و "فرزندآوری" با هدف طراحی و تولید محصولات، ارتقا فرآیندها و خدمات تشخیصی و درمانی در موضوعات ذیل حمایت به عمل آورد.