با تمایز سلولهای بنیادی به نورونها؛
محققان کانادایی پارکینسون را درمان میکنند
با به کارگیری روشی جدید در تمایز سلول های بنیادی به نورون ها، محققان کانادایی تلاش دارند تا بیماری پارکینسون را درمان کنند.
با توسعه پلتفرمهای T-Cell ؛
دسترسی بیماران به روشهای سلول درمانی تسهیل میشود
شرکت پاناسونیک به عنوان یکی از غولهای صنعت الکترونیکی سعی دارد در یک همکاری با شرکت Shinobi Therapeutics و مرکز دانشگاه کیوتو، پلتفرم های T-Cell درمانی را توسعه دهد.
با اعلام فراخوان نخست سال 1403؛
شرکتهای دانشبنیان برای ثبت درخواست اعتبار مالیاتی تا پایان خرداد ماه جاری فرصت دارند
شرکتهای دارای فعالیتهای تحقیق و توسعه با هدف جهتدهی حمایت های مالیاتی به سمت توسعه نوآوری و اقتصاد دانشبنیان بر اساس بند (ب) ماده (11) قانون جهش تولید دانشبنیان از اعتبار مالیاتی برخوردار میشوند.
اسفروئیدهای حاصل از سلولهای بنیادی پرتوان، جایگزین پیوند قلب در آیندهای نزدیک
محققان ژاپنی روش درمانی جدیدی را با استفاده از سلولهای بنیادی برای جایگزینی عمل پیوند قلب ابداع کردهاند.
کارگاه مجازی معرفی و پرسش و پاسخ آزاد ایمونوتراپی (۲)
بنیاد ملی علم ایران در نظر دارد بهمنظور آشنایی پژوهشگران با این برنامه، کارگاه مجازی معرفی و پرسش و پاسخ آزاد ایمونوتراپی (۲) را در روز سهشنبه هجدهم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۱۰ الی ۱۲ برگزار نماید.
رشد 70 درصدی ایران در تولید دانش در حوزه سلول های بنیادی
با توجه به کسب رتبه 13 تولید علم سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان، تولید علم و دانش در حوزه سلول های بنیادی ایران با رشد 70 درصدی همراه بوده است
در پنل دانش بنیان اجلاس همکاری های اقتصادی ایران و آفریقا صورت گرفت؛
اعلام آمادگی ایران برای انتقال فناوریهای حوزه سلولهای بنیادی به آفریقا
دبیر ستاد توسعه فناوری های پزشکی بازساختی و سلول های بنیادی در پنل دانش بنیان که در حاشیه برگزاری اجلاس همکاری های اقتصادی ایران و آفریقا تشکیل شد نسبت به انتقال فناوریهای دانش بنیان در حوزه سلول های بنیادی به کشور آفریقا اعلام آمادگی کرد.
برای جلوگیری از پوکی استخوان؛
فناوریهای جدید سلول بنیادی به یاری سالمندان می آید
محققان ایرانی در یک مطالعه جدید، توانستند با استفاده از یک سویه پروبیوتیک جدید از آدیپوژنز در سلولهای مزانشیمی حاصل از بافت چربی انسانی جلوگیری کرده و مسیر تمایز را به سمت استخوانزایی هدایت کنند.
آیا وزیکول های خارج سلولی می توانند بعنوان اکسیر جوانی عمل کنند؟
مطالعه انجام شده بر روی موش ها نشان میدهد که وزیکولهای خارج سلولی کوچک(sEVs) گرفته شده از خون موش جوان، طول عمر را افزایش داده و موجب بازیابی عملکردهای فیزیولوژیکی می شود. وزیکولهای خارج سلولی کوچک (sEVs) گرفته شده از خون موشهای جوان دارای پتانسیل چشمگیری برای افزایش طول عمر، جوانسازی فیزیولوژیکی بدن و معکوس کردن تغییرات دژنراتیو مرتبط با سن در موشهای مسن هستند.
هفتمین المپیاد دانشجویی برگزار شد
برگزیدگان المپیاد دانشجویی «سلولهای بنیادی و مهندسی بافت» بدون کنکور و به صورت مستقیم در رشته های مرتبط به مقطع کارشناسی ارشد راه خواهند یافت.