با اعلام فراخوان نخست سال 1403؛
شرکتهای دانشبنیان برای ثبت درخواست اعتبار مالیاتی تا پایان خرداد ماه جاری فرصت دارند
شرکتهای دارای فعالیتهای تحقیق و توسعه با هدف جهتدهی حمایت های مالیاتی به سمت توسعه نوآوری و اقتصاد دانشبنیان بر اساس بند (ب) ماده (11) قانون جهش تولید دانشبنیان از اعتبار مالیاتی برخوردار میشوند.
به گزارش روابط عمومی ستاد توسعه فناوریهای پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی، شرکتهای دانشبنیان برای ثبت درخواست اعتبار مالیاتی در فراخوان اول سال 1403 تا پایان خرداد ماه فرصت دارند تا به سامانه ارائه اطلاعات پروژههای تحقیق و توسعه مشمول اعتبار مالیاتی به آدرس https://www.etebar14.ir/ مراجعه کنند.
طرح اعتبار مالیاتی با هدف جهت دهی حمایتهای مالیاتی به سمت توسعه نوآوری و اقتصاد دانشبنیان اجرایی شده و روند کار به این نحو است که معادل هزینههای انجام شده در پروژههای تحقیق و توسعه به عنوان اعتبار مالیاتی با قابلیت انتقال به سنوات آتی به شرکتهای دارای پروانه بهرهبرداری یا مجوز فعالیت از مراجع ذیربط اعطا میشود و معادل آن از مالیات بر عملکرد مربوط به سال انجام هزینه مذکور یا سالهای بعد کسر میشود.
پروژه تحقیق و توسعه مشمول اعتبار مالیاتی مجموعهای از فعالیتهای فناورانه است که سطح فناوری محصولات، خدمات یا فرآیندهای حاصل از پروژههای تحقیق و توسعه باید در حوزه فناوریهای بالا یا متوسط به بالا منطبق با فهرست کالاها و خدمات دانش بنیان یا معیارهای تفصیلی منتشر شده برای کالاها و خدمات دانش بنیان باشد.
همچنین لازم است محصولات، خدمات یا فرآیندهای حاصل از آن در سطح صنایع مربوطه در کشور جدید باشد.
براساس این گزارش، هزینهکرد در پروژههای تایید شده مطابق آییننامه و دستورالعمل اجرایی این برنامه در سرفصلهای فضای کار اختصاصی تحقیق وتوسعه، ماشینآلات و تجهیزات، نیروی انسانی، مواد اولیه و قطعات مصرفی، تاییدیه ها و استانداردها و همکاری فناورانه به عنوان هزینهکرد تحقیق و توسعه مورد پذیرش خواهد بود.
برای برخورداری از اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه شرکتهای متقاضی باید پروژههای تحقیق و توسعه پیشنهادی خود را در قالب تعیین شده ارسال کنند.
پس از تایید پروژه توسط دبیرخانه، شرکت در پایان سال مالی هزینهکرد مربوط به پروژه در سرفصلهای مورد پذیرش را به همراه اسناد مالی اظهار میکند. دبیرخانه با ارزیابی پیشرفت پروژه و اسناد ارائه شده میزان هزینهکرد در پروژههای مصوب را تعیین کرده و به سازمان امور مالیاتی اعلام میکند.
همچنین کاتالوگ معرفی اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه ، آیین نامه بند ب ماده 11 ، دستور العمل اجرایی بند ب اعتبار مالیاتی و شیوه نامه برخورداری از اعتبار مالیاتی برای قراردادهای تحقیق و توسعه با دانشگاه/مراکز آموزش عالی در سایت https://www.etebar14.ir/ در دسترس قرار دارد و متقاضیان برای دریافت اطلاعات تکمیلی می توانند به آدرس اینترنتی این سایت مراجعه کنند.
ارسال به دوستان