هم افزایی هدفمند علوم پایه و علوم بالینی:

در رابطه با داروی استنشاقی موثر برسلول های اپیتلیال ریه متعاقب ابتلا به بیماری کووید 19

.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی، نشستی با حضور دکتر حمیدیه دبیر ستاد، دکتر ربانی از مرکز تحقیقات فناوری های نوین قلب و عروق و دکتر مهرناز اسدی متخصص ریه از بیمارستان امام خمینی در تاریخ 01/30/ 99 در خصوص داروی استنشاقی موثر بر سلول های اپیتلیال ریه و کاهش عوارض بیماری کرونا در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید.

در ابتدا دکتر ربانی به ارائه توضیحاتی در ارتباط با نحوه عملکرد این دارو و آزمایشات پیش بالینی انجام شده پرداخت. این دارو توسط دانشمندان ایرانی مقیم خارج از کشور با همکاری پژوهشگران ایرانی در مرحله انجام تست های آزمایشگاهی به منظور شروع کارآزمائی بالینی می باشد.

در ادامه دکتر اسدی ضمن تشکر از طرح ارائه شده نقطه نظرات بالینی خود را در خصوص اثر این دارو بر روی سلول های اپیتلیال ارائه نمود.

از مزایای این روش می توان به در دسترس بودن آن ، تولید در داخل کشور و قیمت ارزان اشاره کرد که در صورت موفقیت انجام تست های بالینی و اخذ مجوزهای لازم می تواند با تولید انبوه جهت پیشگیری از ابتلا و همچنین جلوگیری از پیشرفت بیماری کرونا گامی در جهت خدمت به بیماران و جامعه بشری برداشت.

 

 

 

کلمات کلیدی

تصاویر

//isti.ir/ZhU3